PEPE'S & MEME'S

PEPE'S & MEME'S Zeer bekend bij Jan Smit en Nick & Simon!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1059 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pepe's & Meme's. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 18:18 Zeer tevreden de lekkerste pizza's van Volendam!!!
15 mei 2022 om 20:56 Zeer slecht
9 apr 2022 om 21:28 We hebben 2 uur gewacht op onze bestelling! Echt hele slechte service
8 apr 2022 om 19:44 Paar keer bestelt voor de 2 keer stukje bot in me kipdoner en koude patat maar weer op zoek naar een ander
4 apr 2022 om 8:11 Heel slecht, ons eten wass niet in zijn totaal geleverd en we hebben daarna pepes gebeld en die hebben daaar veder niets mee gedaan
1 apr 2022 om 20:39 Super lekker eten echt een aanrader!!!
24 mrt 2022 om 13:01 Eten is lekker, wel heel duur vergelijken andere winkels. En bezorging duurde langer dan een uur terwijl ik had gebeld en ze zeiden dat het er binnen een halfuur zou zijn.
23 mrt 2022 om 19:30 Calzone niet gaar
13 mrt 2022 om 19:52 Pizza was wel goed maar de kip uit de over was super droog. Hebben we niet echt opgegeten
13 mrt 2022 om 7:46 Echt heleee vieze eten we hebben veel eten gekocht en alles weggegooid,smaakt vis and helemaal niet vers. Zeker laatste keer...
24 feb 2022 om 5:40 De patat waren niet goed gebakken ( nog half rauw), slappe en lauw. 20 min zitten te wachten op ons bestelling ( die we 1,5 uur eerder hadden geplaatst . Opmerkingen van de bezorger was : ik heb 80 andere bezorgingen te doen….